Vi vet at å investere i nye IT-løsninger ofte er en stor avgjørelse. Men med den rette hjelpen trenger ikke store avgjørelser være vanskelige.

Gjennom årene har vi sett at bedrifter binder seg til IT-løsninger som ikke er riktig for dem. Noen bruker for mye penger på unødvendig kompliserte systemer, andre er ikke helt sikre på hva de egentlig behøver.

Det er derfor vi ønsker å være en sparringspartner og en ressurs. En som ikke bare hjelper deg med gjennomføringen, men med å ta det rette valget. Slik blir du garantert fornøyd – fra start til slutt.

Erfaring og kompetanse

Våre medarbeidere har bred erfaring fra Microsoft og OpenSource, og vi har inngående kjennskap til de største hardware-leverandørene. Vi drifter og koder Windows- og Linux-baserte miljøer, med alle de mest kjente applikasjonene.

Trenger du hjelp eller råd, kan du alltid ringe våre konsulenter – du trenger ikke en serviceavtale med oss. Men ønsker du en slik avtale, vil du både få gode rabatter på timeprisene, og et redusert behov for konsulenttimer. Vi ser nemlig jevnlig over systemene dine for deg.

Har du behov eller spørsmål du tror vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt for en uforpliktende prat!